Diensten
Tolsma Telematica Consultancy is in 1995 opgericht door Sander Tolsma (LinkedIn). TTC staat voor het geven van innovatieve consultancy op het gebied van ICT en Telecommunicatie en dan in het bijzonder begleiding en consultancy bij het ontwikkelen, implementeren en in gebruik nemen van nieuwe netwerk/telecom diensten op het scheidingsvlak van Organisatie - Techniek - Financien.
 
Projecten waar TTC de afgelopen jaren aan meegewerkt heeft zijn o.a.:
  • Advies, design en begleiding bij implementatie van ICT plannen bij meerdere middelgrote bedrijven (30-100 personen)
  • ICT leveranciersselecties op het gebied van Telecommunicatie en Internet
  • Ontwikkeling en implementatie van een landelijke SD-WAN dienstverlening
  • Ontwikkeling en implementatie van een Fixed Wireless Broadband implementatie
  • Advies, architectuur, design en implementatie bij een Fiber-to-the-home (FttH) project van een middelgrote kabel operator
  • Ontwikkelen en implementatie van een landelijke Ethernet Transport dienstverlening
  • Ontwikkelen en implementeren van een zeer groot diensten en netwerk kostenmodel in de organisatie van een grote Telecom Operator
  • Advies, architectuur, design en implementatie van een multi-locatie virtualisatie (VNF) omgeving + bijbehorende organisatie

Kernwaarden
Bij het uitvoeren van onze diensten handelen we vanuit een aantal kernwaarden. Zo staat TTC voor betrokkenheid, een bijzondere aanpak en een goede communicatie.

Betrokkenheid
Bij TTC kunt u rekenen op een grote betrokkenheid. Dit houdt in dat wij ons voor het beste resultaat goed inleven in uw situatie. Uw probleem wordt daardoor ons probleem, waarna wij zorgen voor het oplossen ervan. Een gedegen voorbereiding van de werkzaamheden en een goede afstemming waarborgen een resultaat van formaat.

Bijzondere aanpak
Bijzonder aan de aanpak van TTC is de benadering van de soms moeilijke materie. Waar velen zich richten op de voor de hand liggende zaken, gaat TTC verder. Ons gaat het om de juiste definitie van bijzondere kanten van het werk. Waar liggen de grenzen? Welke bijzondere situaties kunnen er zich voordoen? Wat zijn de risico's? Welke impact hebben die bijzondere situaties op uw omgeving, en zo meer.

Goede communicatie
U eist een goed resultaat. Dat kan alleen met een goede en doeltreffende communicatie. Wij vinden het belangrijk om vanaf het begin op één lijn met u te zitten en dat we ons goed inleven in uw situatie. Op die manier behalen we samen met u het beste resultaat. De essentiële beslissingen neemt u echter zelf. Wij bereiden die beslissingen voor, zodat u de keuze op weloverwogen gronden kunt nemen. Daarnaast ontvangt u regelmatig een voortgangsrapportage waardoor u steeds op de hoogte blijft van de werkzaamheden.